ABB Pulp and Paper Tour ökar kundupplevelsen år efter år

Tack till alla våra kunder som bidrog till att göra årets turné framgångsrik.

Under två soliga veckor i slutet av april åkte vårt svenska team inom massa och papper ut på vägarna i vår skräddarsydda Pulp and Paper Truck för att besöka våra kunder på flera bruk runtom i Sverige. I lastbilen visar vi upp våra lösningar som bidrar till att göra massa- och pappersbruk mer effektiva, säkra och hållbara och visar hur du kan frigöra potentialen i ditt massa- och pappersbruk med integrerade, digitala lösningar för att stödja hela värdekedjan. 

I år hade jag också nöjet att åka på ett av dessa besök. Det var väldigt kul att se så många bekanta och obekanta ansikten som kom och besökte vår lastbil. Jag var så glad över att se effekten av att ta våra lösningar direkt till våra kunder. Ta till exempel L&W Autoline. Om du inte redan har den på ditt bruk, eller kanske ett bruk i närheten, får du inte möjlighet att se effekterna av automatiserad pappersprovning och dess effektivitetsvinster. Det är verkligen kul att få demonstrera denna och andra lösningar direkt vid våra kunders dörr. Totalt lyckades vi nå åtta svenska bruk på nio dagar – en prestation som blev ännu bättre tack vare det stora deltagandet från våra kunder.

Konceptet med lastbilen är verkligen innovativt och trendigt för marknaden – den innehåller fullskaliga, fungerande lösningar som kunderna kan interagera med och få en inblick i hur ABB kan hjälpa bruken att optimera sin verksamhet genom att utnyttja insamlad data.

Genom turnén kan vi ta våra lösningar direkt till våra kunders dörr, och under turnén besökte vi åtta olika massa- och pappersbruk från norr om Stockholm till södra Sverige: Arctic Paper Grycksbo, BillerudKorsnäs Gävle, BillerudKorsnäs Frövi, Nordic Paper Bäckhammar, Stora Enso Skoghall, BillerudKorsnäs Gruvön, Ahlstrom-Munksjö Jönköping och Stora Enso Nymölla.

Några av de lösningarna som vi visar upp är våra lösningar för processmätning och en helt fungerande Extended Operator Workplace (EOW) som används för att styra hela den integrerade systemet som visas upp. Se gärna filmen där du får en virtuell rundtur i trucken av vår kollega Arsam Sahba, Global Product Manager för Digital Testing Solutions.

Vill du att vi kommer förbi ditt bruk nästa gång? Eller vill du veta mer om vår turné? Ta kontakt med vårt team här.

Categories and Tags
About the author

Lweendo Ahnlund

Lweendo Ahnlund är Account Manager för massa och papper i Sverige. Lweendo började på ABB 2013 och har flera års erfarenhet av processindustrin. Under sin karriär har hon haft olika roller inom R&D, affärsutveckling och försäljningsledning.
Comment on this article