Gi serverne en sjanse

Datacenter Forum - Datasenterbransjen samles i Oslo

Datacenter Forum arrangeres i Oslo, Stockholm, Helsinki og København hvert år og er inne i sitt fjerde år. ABB har vært med på stort sett alle. Her kommer utbyggere, operatører, leverandører og potensielle kunder sammen for å utveksle erfaringer og ideer. Slike møteplasser er viktige for å bidra til å utvikle datasenterindustrien i Norden og ikke minst gjøre landene mer attraktive for større aktører som trenger husrom til sine serverparker.

Se programmet og meld deg på Datacenter Forum her.

ABB er ikke bare tilstede men også partner for Datacenter Forum i Oslo, 21. mars 2017. Vi har med oss en egen utstilling, hvor det blir mulig å snakke med våre eksperter og lære mer om hva vi kan gjøre for datasenterindustrien.

Vi kommer til å vise hvordan vi leverer skreddersydd AC- og DC-basert kraftforsyning til datasentre over hele verden, samt styringssystemer basert på den nyeste teknologien tilgjengelig. Løsningene er i stadig større grad «digitaliserte», slik at operatørene kan hente ut mer informasjon om egen drift, som de igjen kan bruke til å drive sine anlegg smartere.

Sjekk vår forrige blogg om den nye intelligente generasjonen av E-max effektbrytere, som gir operatørene nyttig informasjon i sanntid om eget kraftforbruk.

Vi er veldig glade for at vi har fått med oss ABBs europeiske datasentersjef Henrik Palmgren til Datacenter Forum. Hans innlegg heter «Intelligent data needs intelligent power». Og her blir det mer fokus på «internet of things».

Sjekk vår samleside for datasenterteknologi her.

Når vi tar i bruk vår kraft- og automatiseringskompetanse fra krevende industrier som olje- og gass i en relativt ny bransje som datasenterindustrien, har vi med oss erfaringen fra mange tiårs fokus på pålitelighet, sikkerhet og energieffektivitet.

Sjekk også videoen fra vår facebookside (facebook.com/abbnorge):

Kategorier and Tagger
Om forfatteren

Pål Trygve Nilsen

Jeg er ansvarlig for datasenter i ABB i Norge. Det vil si at min oppgave er å legge til rette for bredere leveranser til et spennende og voksende marked, hvor kraft møter informasjonsteknologi. Jeg lever i troen på at bits and bytes kan bli en stor, ny eksportindustri for Norge. Jeg er elektronikkingeniør og har tidligere jobbet med både salg og prosjektledelse innen industri og marine, hovedsakelig med frekvensomformere og radarer/sensorer/nivåmåling.
Kommenter denne artikkelen
Community guidelines

Comments are closed.