Nousujohteisesti kohti Pariisia

Kuva: Team Rynkeby

Joukkueemme ohjelmassa on tällä hetkellä ahkeran treenaamisen lisäksi paljon erilaisia tapahtumia. Ensimmäinen iso pyöräilytapahtuma on nyt myös takana.

Team Rynkebyn Espoon-joukkueen ympärillä tapahtuu tällä hetkellä paljon. Meillä on ollut ja on ohjelmaa useita kertoja viikossa. Sen lisäksi, että treenaamme kolme kertaa viikossa, osallistumme monenlaisiin pyöräilyyn liittyviin tapahtumiin. Ja niitä riittää. Olemme olleet mukana pyörällä töihin -teemapäivässä, erilaisissa velo- eli pyöräilytapahtumissa Espoossa ja Helsingissä, liikuntaseminaareissa ympäri Suomea sekä muissa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä seminaareissa. Näin on ollut siitä asti, kun huhtikuun puolen välin tietämillä pääsimme pyörän selkään ja kausi saatiin käyntiin.

On selvää, ettei kaikkiin tapahtumiin ehdi osallistua, on priorisoitava mihin osallistua. Omalla kohdallani priorisointi tarkoittaa sitä, että pyrin osallistumaan ryhmätreeneihin ja joukkueajoharjoituksiin. Omasta mielestäni olen siinä aika hyvin onnistunut, sillä olen osallistunut treeneihin tiiviisti. Olen ryhmäajoissa usein vetotiimissä. Tämä on vastuullinen tehtävä ja minulle uutta. Siksi haluan hyödyntää harjoittelumahdollisuudet mahdollisimman hyvin, jotta ajo Pariisiin sujuisi mahdollisimman turvallisesti, veto olisi tasaista ja tarjolla olisi vauhdikasta imuapua loivissa alamäissä ja tasaisilla teillä.

Reilu viikko sitten meillä oli ensimmäinen iso, julkinen esiintyminen Giro d’Espoo -pyöräilytapahtumassa. Oli varmasti mahtava näky, kun Team Rynkebyn toista sataa pyöräilijää, Tampereen, Jyväskylän, Helsingin ja Espoon tiimit omina joukkueinaan, ajoivat peräkkäin Espoon rantoja pitkin, Kirkkonummella ja Espoon pohjoisosissa päätyen maaliin Tapiolan urheilupuistossa. Jännitystä oli ilmassa kaikilla, myös konkareilla. Kaikki sujui hyvin ja kaikki jaksoivat myös hienosti loppuun asti. Maalissa oli iloisia ja tyytyväisiä ajajia. Tämä lupaa hyvää Pariisia ajatellen.

Andersin aiempi blogikirjoitus: Kirjava keltainen pyöräilyporukka

Kategoriat and Avainsanat
Tietoja kirjoittajasta

Anders Nordström

Työskentelen ABB Oy:n talousjohtajana. Olen pitkän linjan ABB:läinen, aloittanut vuonna 1987. Tieni ABB:llä on kulkenut taloushallinnosta monenlaisiin tehtäviin moottori- ja generaattoriliiketoiminnassa ja viimeiset 7 vuotta nykytehtävässäni talousjohtajana. Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, mutta kuitenkin toimistotyötä, jonka vastapainona on aina ollut urheilu. Treenaaminen yhdessä toisten kanssa tavoitteellisesti sopii minulle. Hyväntekeväisyys yhdistettynä mieluisaan urheilulajiin innosti hakemaan Team Rynkeby -joukkueeseen.
Kommentoi