Pyöräilyä hyvän asian puolesta

Team Rynkeby Espoon joukkue. Kuva: Team Rynkeby Espoo

Pyöräilyä joukkueena hyvän asian puolesta, siihen kiteytyy Team Rynkebyn ajatus. Hyväntekeväisyys yhdistettynä mieluisaan urheilulajiin vei mukanaan.

Ajatus pyöräilystä yhdessä tiimin kanssa hyvän asian vuoksi on kiehtonut jo vuosia. Koska en ole yksin puurtava erakko niin joukkueurheilu ja yhdessä tekeminen, kuten itse asiassa työssäkin, on aina ollut ja tulee aina olemaan läsnä liikuntaharrastuksissani. Pyöräilystä olen pitänyt pienestä pitäen, siitä asti kun sain ensimmäisen pyöräni. Pikkupoikana joka vuosi olin seuraamassa huhtikuussa Turun kortteliajoa; vahva linimenttituoksu ilmassa ja ajajat olivat sankareitani. Löysin pyöräilyn lajina runsaat kolme vuotta sitten ja sen jälkeen olen osallistunut lukuisiin pyöräilykuntotapahtumiin kuten Giro d’Espoo ja Tour de Helsinki ja tänä vuonna Vätternin ympäriajoon. Näissä tapahtumissa olen mielenkiinnolla seurannut myös Team Rynkebyn toimintaa

Tässä matkan varrella olen oppinut, että pyöräilykin on parhaimmillaan joukkuelaji, jota voi harrastaa kimpassa. Liikkuminen ja urheileminen antavat sinänsä jo paljon, mutta treenaaminen saa aivan uuden nosteen jos siihen liittyy tavoite tai määränpää. Sellainen ainakin sopii minulle. Lisäksi mielestäni joukkuetoiminnassa voin myös hyödyntää vuosien varrella kertynyttä työkokemustani. Tältä pohjalta sain kipinän hakea ensi vuoden Team Rynkebyn Espoon joukkueeseen.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräillään joka kesä Pariisiin varojen keräämiseksi syöpäsairaille lapsille. Kerätyt varat menevät lyhentämättöminä taisteluun lasten syöpäsairauksia vastaan. Suomessa varat menevät Sylva ry:lle. Omat kulunsa jokainen osallistuja maksaa itse.

Tulen seuraavina kuukausina kirjoittamaan oman projektini etenemisestä. Varojen kerääminen ja treenit ovat jo alkaneet, käymme joka torstai Animal spinningissä, siitä tarkemmin lisää myöhemmin. Sen verran voin jo kertoa, että aika hurja harjoittelu se on. Sellaista tarvitaan, sillä kunnon on oltava ensi kesään mennessä erittäin hyvä, koska heinäkuussa 2016 on edessä 1200 kilometrin matkan pyöräillen läpi Pohjois-Euroopan seitsemässä päivässä.

Kategoriat and Avainsanat
Tietoja kirjoittajasta

Anders Nordström

Työskentelen ABB Oy:n talousjohtajana. Olen pitkän linjan ABB:läinen, aloittanut vuonna 1987. Tieni ABB:llä on kulkenut taloushallinnosta monenlaisiin tehtäviin moottori- ja generaattoriliiketoiminnassa ja viimeiset 7 vuotta nykytehtävässäni talousjohtajana. Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, mutta kuitenkin toimistotyötä, jonka vastapainona on aina ollut urheilu. Treenaaminen yhdessä toisten kanssa tavoitteellisesti sopii minulle. Hyväntekeväisyys yhdistettynä mieluisaan urheilulajiin innosti hakemaan Team Rynkeby -joukkueeseen.
Kommentoi