We schrijven de toekomst voor eMobility

De omslag naar elektrische auto’s komt veel sneller dan gedacht

ABB is een toonaangevend wereldwijd ingenieursbedrijf dat innovaties als hoge productiviteit en duurzaamheid in de toekomst hoog in het vaandel heeft. Door software te koppelen aan het portfolio van elektrificatie, robotica, automatisering en beweging verlegt ABB de grenzen van de technologie om de prestaties naar een nieuw niveau te tillen. Deze keer zien we dit terug in de e-mobiliteit.

Lees hier verder: https://issuu.com/smartmediabelgium/docs/fokusindustrie_aug20

Categorieën and Labels
Over de auteur

Peter Van Den Heede

Country Head Of Sales bij ABB in Zaventem. Verantwoordelijk voor de Segment growth teams, account managers en business development in de Benelux. Eén van de 6 focus segmenten is Smart Cities. Bij ABB sinds Februari 2007.
Opmerking bij dit artikel plaatsen